logo

Mariahoeve Knapt Op

Aanmelden voor de bewonerscommissie

Leuk dat je je wilt aanmelden voor de bewonerscommissie! Lees hieronder de spelregels voor de bewonerscommissie voordat je het formulier invult.

Bekijk de spelregels
  • Bewoners en ondernemers van Mariahoeve kunnen deelnemen in de bewonerscommissie. Aanmelden kan tot en met 6 november 2019.
  • De gemeente stelt de bewonerscommissie samen op basis van de aanmeldingen en een goede spreiding over de wijk. Als er meer aanmeldingen zijn dan plaatsen, maakt de gemeente een selectie.
  • Vóór de bekendmaking van de bewonerscommissie krijg je persoonlijk bericht of je geselecteerd bent. Op 14 november maakt de gemeente online bekend wie er in de bewonerscommissie zitten.
  • De bewonerscommissie is een tijdelijke commissie van 15 leden, die bestaat zolang er aan het opknapplan voor de wijk wordt gewerkt. Als het plan gereed is, kan de bewonerscommissie zich in blijven zetten voor de ontwikkeling van de wijk. Het stadsdeel kan daarbij helpen.
  • Van de deelnemers in de bewonerscommissie wordt verwacht dat ze bij alle drie de bijeenkomsten aanwezig zijn. De bijeenkomsten zijn 's avonds van 18.30 uur tot ongeveer 21.30 uur. Ze worden gehouden op een centrale locatie in de wijk. Voor eten wordt gezorgd.
  • De leden van de bewonerscommissie worden op deze website voorgesteld met een foto en een korte motivatie.
  • De eerste werkbijeenkomst is op 19 november 2019. Tijdens deze bijeenkomst maken we kennis met elkaar, bekijken we de kaart met de verzamelde opknappunten en gaan we aan de slag om de punten te analyseren en te bundelen.
  • De tweede werkbijeenkomst is op 12 december 2019. In deze bijeenkomst gaan we verschillende plannen ontwerpen die een oplossing zijn voor de opknappunten. Het ingenieursbureau van de gemeente gaat berekenen wat de oplossingen kosten.
  • De derde werkbijeenkomst is op 16 januari 2020. Tijdens deze bijeenkomst bekijken we wat het kost om de oplossingen uit te voeren. Als alle oplossingen niet binnen het beschikbare budget passen, gaan we kiezen wat het meest belangrijk is om aan te pakken. De keuzes bundelen we in opknapplannen. Die leggen we vervolgens aan de hele wijk voor.
  • Van elke bijeenkomst wordt een verslag gemaakt dat wordt gepubliceerd op deze website.

Aanmelden voor de bewonerscommissie

Naam

Vul je naam in. Als je bent geselecteerd voor de bewonerscommissie, komt jouw naam op deze website te staan.

Leeftijd

Vul je leeftijd in. Je leeftijd komt niet op deze website te staan.

Adres

Vul je straat en huisnummer in. Je straat en huisnummer komen niet op deze website te staan.

Bewoner / ondernemer

Geef aan of je bewoner en/of ondernemer in Mariahoeve bent.

E-mailadres

Vul je e-mailadres in. Je e-mailadres komt niet op de website te staan.

Telefoonnummer

Vul hier je telefoonnummer in, zodat de gemeente eventueel snel contact met je kan opnemen over je aanmelding voor de bewonerscommissie.

Motivatie

Beschrijf kort wat jij belangrijk vindt voor de openbare ruimte van Mariahoeve en wat je wilt bereiken voor de wijk door mee te doen in de bewonerscommissie. Let op: als je bent geselecteerd voor de bewonerscommissie, komt je motivatie op deze website te staan.

Afbeelding

Voeg een foto toe van jezelf. Als je bent geselecteerd voor de bewonerscommissie, komt de foto op deze website te staan.

Login om verder te gaanCancel