logo

Mariahoeve Knapt Op

Laatste nieuws

Opknapplan Mariahoeve vastgesteld

Het opknapplan voor Mariahoeve is vastgesteld door het college. De gemeente investeert bijna € 4,8 miljoen om de openbare ruimte op te knappen. In het artikel leest u meer.

Download het artikel

Enquête Mariahoeve Knapt Op en kleine vertraging

Wij hebben bewoners gevraagd wat zij vonden van de participatie in Mariahoeve Knapt Op. U leest de uitslag hier. Verder is er een kleine vertraging bij het vaststellen van het opknapplan.

Download het artikel

Uitslag stemmen Mariahoeve

De uitslag van de stemfase is bekend. Deze projecten kregen de meeste stemmen.Lees meer over de keuze van de bewoners.

Download het artikel

Verslag laatste werkbijeenkomst bewonerscommissie - 12 maart 2020

Tijdens de laatste werkbijeenkomst heeft de bewonerscommissie voorkeursprojecten gekozen voor het opknappen van Mariahoeve. Lees meer over de keuze van de bewonerscommissie.

Download het verslag

Verslag derde werkbijeenkomst bewonerscommissie - 16 januari 2020

Tijdens de derde bijeenkomst heeft de bewonerscommissie voorstellen besproken voor het herinrichten van de pleintjes en het groen.

Download het verslag

Verslag tweede werkbijeenkomst bewonerscommissie - 12 december

In de tweede bijeenkomst heeft de bewonerscommissie de prioriteiten voor het opknappen van Mariahoeve met elkaar besproken.

Download het verslag

Verslag eerste werkbijeenkomst bewonerscommissie - 19 november

De bewonerscommissie is met de opknappunten aan de slag gegaan. Besproken is wat mooi is in Mariahoeve en moet blijven zoals het is. Daarnaast is een lijst opgesteld met de belangrijkste opgaven voor het opknapplan. Uitgangspunt was de kaart van Mariahoeve met daarop alle opknappunten.

Download het verslag
Download de kaart met opknappunten

De bewonerscommissie stelt zich voor

De bewonerscommissie is bekend! 16 bewoners gaan in de komende maanden samen met de gemeente concrete plannen maken voor het opknappen van Mariahoeve. De bewoners stellen zich graag aan je voor. Ze vertellen je wat zij belangrijk vinden voor de openbare ruimte van Mariahoeve en wat ze willen bereiken in de bewonerscommissie. 

Wie zitten er in de bewonerscommissie?

Wijkbijeenkomsten 5, 7 en 9 november 2019

De wijkbijeenkomsten in Mariahoeve werden druk bezocht. Het Wijkberaad Mariahoeve was op alle bijeenkomsten aanwezig. Ook het Wijkberaad Marlot kwam langs. Er zijn 125 opknappunten doorgegeven (naast de 111 van de website).

Lees het verslag

Login om verder te gaanAnnuleren