logo

Mariahoeve Knapt Op

De stemperiode is afgelopen

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

De stemperiode is afgelopen

Verbinding wijkpark De Horst - winkelcentrum

Door: gemeente Den Haag
October 18, 2019
18 okt. 2019, 17:02

Dit opknappunt is door één of meerdere bewoners van Mariahoeve eerder doorgegeven aan de gemeente. Daarom is het opknappunt nu door de gemeente toegevoegd aan de kaart.

De achterkant van het winkelcentrum is niet uitnodigend en erg gesloten. Het ziet er verwaarloosd uit. Het zijn vooral parkeerplekken en laden en lossen en een doorgangsruimte en geen verblijfsruimte. Het doet afbreuk aan het opgeknapte en gewaardeerde wijkpark de Horst.

Hoe kan dit opgeknapt worden?

Bewoners hebben al vaker plannen gemaakt hoe je een verbinding zou kunnen maken met groene daken, een overdekt gebied etc. Daarnaast staat in de visie uit 2008 ook dat er aandacht nodig is voor het verbeteren van dit gebied. Dit moet verder worden onderzocht.


Reacties

Eens

Ralph | October 25, 2019 10:53 AM

Ik vraag me af of het wel noodzakelijk is dat deze weg voor doorgaand verkeer gehandhaafd blijft.
Waarom deze niet alleen gebruiken voor bevoorrading van de winkels en de overgebleven ruimte als een prettig fiets en wandelgebied te maken.

Reageren


AJ | November 8, 2019 11:20 PM

Het is een onoverzichtelijk en lelijke straat. Vaak moet je om en rond vrachtwagens wat gevaarlijk is. Achteruit stekende geparkeerde auto's ook onveilig en rommelig. Straat mooier en veiliger maken zodat ook het park mooier overkomt.

Reageren


Oneens

Ben je het oneens met dit opknappunt? Laat je stem horen!

Login om verder te gaanCancel