logo

Mariahoeve Knapt Op

De stemperiode is afgelopen

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

De stemperiode is afgelopen

Herinrichten Zwedenburg

Door: gemeente Den Haag
October 18, 2019
18 okt. 2019, 17:01

Dit opknappunt is door één of meerdere bewoners van Mariahoeve eerder doorgegeven aan de gemeente. Daarom is het opknappunt nu door de gemeente toegevoegd aan de kaart.

Dit plein is erg stenig. De klimaatveranderingen vragen om minder steen, meer groen. Die ontwikkeling past goed bij de duurzame ontwikkelingen die Mariahoeve moet gaan doormakenmet de overgang op schone energie. Er zou op een vrij simpele manier een meer groen plein van gemaakt kunnen worden met meer ruimte voor verblijven en ontmoeten. Het is belangrijk om de ondernemers en bewoners rondom het plein mee te laten doen in het maken van plannen. Er moet voldoende ruimte blijven voor activiteiten zoals het Zomerfestival.

Hoe kan dit opgeknapt worden?

Er moet met bewoners gekeken worden waaraan behoefte is. Daarna samen met een ontwerper een plan maken. Voorwaarde is meer groen in plaats van stenen.


Reacties

Eens

Madeleine | October 26, 2019 5:55 PM

Pleintje en trottoir zijn rommelig, slechte tegels, rondhangende alcoholisten, stankoverlast. De kiosken zien er zeer armoedig uit. Fietsen verstoren een veilige doorloop op t trottoir bij Hoogvliet! Bovendien wordt er veel tegen de rijrichting gefietst!

Reageren
Karin | November 8, 2019 5:33 PM

Mevrouw, het gaat over het pleintje aan het Zwedenburg, niet over de situatie bij het Kleine Loo.Nanda | November 8, 2019 4:13 PM

Ik ben het hier helemaal mee eens! Wij werken aan het plein, nl op Zwedenburg 99, in een werkcentrum van Middin. Het is erg jammer dat, wanneer er geen blad meer aan de bomen zit, er geen enkel groen op het pleintje te vinden is. Het zou een leuke, kleurrijke ontmoetingsplek kunnen zijn, waar het nu alleen maar oude tegels zijn en een punt waar men langs loopt in plaats van op blijft stil staan! Zeker voor de participatie van onze cliënten zou het leuk zijn als dit plein wordt opgeknapt.

Reageren
Nanda | November 8, 2019 4:14 PM

En we zouden het ook leuk vinden om hier een rol in te spelen!Karin | November 8, 2019 5:36 PM

Meer groen en ook meer kleur - aantrekkelijk voor mensen en dieren - lijken me een goed plan, in overleg met bewoners, ondernemers, maar zeker ook met de mensen van Middin, die daar werken, eten, enz,

Reageren


Oneens

Ben je het oneens met dit opknappunt? Laat je stem horen!

Login om verder te gaanCancel