logo

Mariahoeve Knapt Op

De stemperiode is afgelopen

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

De stemperiode is afgelopen

Verlichting langs fietspad Leidschestraatweg

Door: gemeente Den Haag
October 18, 2019
18 okt. 2019, 17:00

Dit opknappunt is door één of meerdere bewoners van Mariahoeve eerder doorgegeven aan de gemeente. Daarom is het opknappunt nu door de gemeente toegevoegd aan de kaart.

Het fietspad wordt o.a. veel gebruikt richting de tennisbaan. Het is er erg donker waardoor men zich er niet veilig voelt.

Hoe kan dit opgeknapt worden?

(LED) verlichting aanbrengen.


Reacties

Eens

Richard | October 24, 2019 1:46 PM

Het is inderdaad een donker pad. Een doorgaande fietsroute zou beter verlicht moeten zijn.

Reageren


Ruben | October 27, 2019 8:52 PM

Ook Marlotpad is slecht verlicht en redelijk gevaarlijk voor fietsers en verdwaalde (onverlichte) wandelaars. Vooral in de vroege ochtend en late avond in najaar en winter. Verlichting zou wel gedimd moeten zijn en gekleurd: Amber, groen, rood zouden minder verstorend zijn voor flora en fauna. Er zijn ook straatverlichtingssystemen (oa Philips) met bewegingssensor met name voor bosrijke gebieden. Die schakelen soepel van sluimerstand naar volle verlichting als passanten voorbij komen.

Reageren
Ruben | October 28, 2019 10:28 PM

Lichter gekleurde verharding zou ook iets helpen bijv door schelpengruis of witte steentjes te vermengen. Daardoor licht het pad in het duister iets op door reflectie van strooilicht. Dat maakt het fietsen in het duister een stuk prettiger.Oneens

Bastiaan | October 25, 2019 8:22 AM

Het doorgaande fietspad is aan de andere kant van de N44.
Kunst verlichting verstoord de natuur van Marlot landgoed. Mijn inziens is er voldoen verlichting al van af de N44 zelf. En een lampje op de fiets doet wonderen!

Reageren
mark | October 25, 2019 3:09 PM

ben ik helemaal mee eens, er is al teveel verlichting, de natuurlijke nacht verdwijnt door al die verlichting. Ik zou ervoor zijn om na 23uur de helft van de verlichting uit te zetten.Login om verder te gaanCancel