logo

Mariahoeve Knapt Op

De stemperiode is afgelopen

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

De stemperiode is afgelopen

Verplaatsen van 4 containers

Door: Herman Groenewegen
October 24, 2019

Door de gemeente zijn er 4 bovengrondse containers midden in de woonwijk geplaatst, waardoor veel overlast van zwerfvuil en het dumpen van grofvuil. Daarnaast ligt er veel glas rondom de containers vlakbij een kinderspeeltuin en de inrit naar ondergrondse garages. Al vier buren hebben een lekke band gekregen door deze situatie. Daarnaast verpaupert de buurt aanzienlijk door de containers en het vuil dat er gedumpt wordt. De gemeente heeft de verplaatsing van deze containers in een krantje gemeld echte niet 1 buurman heeft dat opgemerkt. Onbegrijpelijk dat men containers midden in een woonwijk plaatst. Ze stonden voorheen op de Diamanthorst.

Hoe kan dit opgeknapt worden?

Verplaats deze containers buiten de woonwijk en zeker niet zo dichtbij een kinderspeelterrein. Daarnaast ruim ik een een medebewoner gemiddeld drie keer per week de troep en het glas op. 


Reacties

Eens

Ralph | October 25, 2019 11:00 AM

De achteloosheid van het neerzetten van de containers, zegt heel wat hoe de gemeente omgaat met de openbare ruimte.

Reageren


Doortje | October 29, 2019 2:10 PM

Ook ik erger me aan de containers en het zwerfvuil en grof vuil dat daar wordt achtergelaten. Vaak maak ik foto’s van de troep en stuur die via de app naar de gemeente, die de rotzooi dan komt opruimen, of ik gooi het zelf weg. Ook de glasbak is een grote ergernis. Niet alleen vanwege de stukjes glas ernaast. Ooit het lawaai gehoord van een lege bak als mensen ladingen glas komen lozen? Of als deze bak wordt geleegd?

Reageren


Oneens

John | October 28, 2019 4:37 PM

Deze container ligt nu juist niet aan de voorkant van enig huis. Het is ook een vrij stille plek. Ik begrijp wel de ergernis door wangebruik. Over het algemeen zien alle plekken waar deze containers staan er verwaarloosd uit. Ik denk dat er eens goed nagedacht moet worden over ondergrondse of gedeeltelijke ondergrondse opslag. Daarnaast moet er meer gehandhaafd worden rond die plekken.

Reageren


Login om verder te gaanCancel