logo

Mariahoeve Knapt Op

De stemperiode is afgelopen

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

De stemperiode is afgelopen

Gevaarlijke verwaarloosde parkeervoorziening

Door: Bart Garssen
October 27, 2019

De parkeervoorziening achter Mariahoeve aan de kant van de Hoogvliet is in zeer slechte staat. Toegang tot de parkeerplaats beschadigd autos. Regelmatig worden fietsers en voetgangers bijna omver gereden door de onoverzichtelijkheid.

Hoe kan dit opgeknapt worden?

Toegang tot parkeerdek is tevens onoverzichtelijk met onmogelijke bochten voor auto's. Aantal parkeerplaatsen kan veel groter met zinvolle en eenvoudige herindeling en aanpassing van het in/uitrij punt maakt het veel veiliger. Verwijder de huidige in/uitgang aan beide zijdes van het parkeerdek aan het klein loo en de Horst en maak ook hier parkeerplekken. Houdt de inrit naast de apotheek in de Horst. Verwijder de zinloze oplaadpunten voor auto's waar niemand ooit staat. Beter nog, laat een deskundige naar kijken!


Reacties

Eens

Arend | October 27, 2019 3:53 PM

En neem dat meteen de herbestrating van De Horst mee (al zou dat regulier onderhoud moeten zijn).

Reageren


Annet | October 27, 2019 8:54 AM

Ik ben het hiermee eens wat ik maak vaak mee dat auto's van het bovendek komen en niet opletten wie er van de parkeerplaats of vanuit de zijstraat komen, laat staan dat ze op de fiets- en voetgangers letten. Ook beschadigt de auto van de huidige oprit vanaf de doorgaande weg en de parkeerplaats zelf is ook erg ongelijk, vooral bij de stoeprand. De inrit vanaf de apotheek is rustiger en overzichtelijker en het geeft waarschijnlijk nog iets meer ruimt voor parkeerplaatsen wat erg fijn zou zijn.

Reageren


Han | November 4, 2019 11:11 PM

ook mijn auto is beschadigd aan de onderkant door de slecht aangelegde toerit. Ik rij daar nooit meer en rij nu via de apotheek ingang. Veel rustiger en minder gevaarlijk voor de lopende voetgangers.

Reageren


Trudy | November 8, 2019 7:00 PM

Met regelmaat hoor je daar auto-s die geraakt worden door de zeer slechte bestrating bij de oprit richting parkeerterrein .Ik ga zo niet meer .Omrijden is het beste .
De invalide parkeerplaatsen zijn met regelmaat bezet met auto-s van mensen die daar GEEN Parkeer vergunning voor hebben .Misschien betere borden oid .
Op het fietspad oa voor Hoogvliet rijdt men vaak van beide kanten terwijl het eenrichtingsverkeer is .Meer handhaving is niet verkeerd!

Reageren


Davidus | November 8, 2019 11:19 PM

Verkeersdrempel te hoog, bestrating slecht. Bocht boven de helling parkeerdek onmogelijk binnen de belijning te nemen.

Reageren


Oneens

Gabrielle | October 29, 2019 1:22 PM

Ik ben het ermee eens, omdat de winkelwagentjes de toegang van de parkeerplaatsen vaak blokkeren.
Ook de grote kuilen in de weg zijn een aanslag op de vering van mijn auto. En heeft geen verzorgde uitstraling.

Reageren


Login om verder te gaanCancel