logo

Mariahoeve Knapt Op

De stemperiode is afgelopen

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

De stemperiode is afgelopen

Achtertuin is een uitlaat plek voor honden!!!

Door: Fikria Bouzaghdoud
October 27, 2019

Achtertuin is geen veilige speelplek voor kinderen. Er is een speelrek voor kinderen en verlichting is slecht. Buiten het feit dat het een achtertuin is waar Weinig aandacht aan word besteed het ziet er saai, vies en het dood uit. Buiten het feit dat het een uitlaatplek is geworden voor honden. Wij als bewoners hebben recht op mooie uitzicht, mooie plek, schone plek voor de oudere bewoners boven de 65 jaar die vaak thuis zitten en vrij weinig contact hebben met de buiten wereld, bewoners die hier wonen en voor de kinderen.

Hoe kan dit opgeknapt worden?

Tips:

- een hek rondom de voor en achtertuin, duidelijke borden met verboden honden uit te laten op dit gebied, mooie planten en schone groene voorziening in de achtertuin. Verlichting kan veel beter. S avonds Ian is het onveilig om hier alleen te lopen .Extra speelrekken voor de kinderen. Etc 


Reacties

Eens

Ben je het eens met dit opknappunt? Laat je stem horen!

Oneens

nico | November 4, 2019 5:25 PM

in Parijs heb je hekken om speelterreinen. Er staat dan een gebodsbord, dat de hond aangelijnd moet worden. Op deze wijze zorg je ervoor dat de kinderen niet het idee krijgen dat het wilde beesten zijn en kinderen bang voor honden worden gemaakt. Dat geldt ook voor andere speelterreinen.

Reageren


Login om verder te gaanCancel