logo

Mariahoeve Knapt Op

De stemperiode is afgelopen

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

De stemperiode is afgelopen

Omgeving vistent pizza en kip en patatzaken

Door: H De Groot
October 29, 2019

De omgeving rond de viskraam patat kip en pizza zaken geven een vervuilende en armoedige indruk met zelfgebouwde muurtjes banken en stoelen waardoor lopen niet mogelijk is bijna vanaf de horsten naar kleine loo. Ook wordt je omver gereden door de rondscheurende scooters vd pizza zaak. Tevens is de fitness een punt van veel parkerende auto's in de horsten en omgeving en vreemdsoortig publiek . Tevens geeft de vis kraam overlast door stank en meeuwenoverlast die gaan nestelen op de horsten waardoor zomers overlast door wordt veroorzaakt dmv geschreeuw van honderden meeuwen ook in de nacht. Rondhangende alcohol gebruikers maken dit stukje mariahoeve af wat 1 gevoel v verpaupering geeft

Hoe kan dit opgeknapt worden?

De vis patat en kip zaken verplaatsen naar bijv denenburg het plein daar en van dit stukhe een leukl plantsoen maken of fietsenstalling vh winkelcentrum daar je bijna niet kunt lopen op de stoep naar hoogvliet of hfdingang door de geparkeerde fietsen.


Reacties

Eens

Elly | October 30, 2019 5:04 PM

het ziet er steeds viezer uit en ook wordt er langzaam maar zeker meer stukjes van de omgeving ingepalmd, zelfs de fietsen wordt het onmogelijk gemaakt om door het neerzetten van de scooters en auto met open achterklep het fietsenrek onbereikbaar te maken.

Reageren


AJ | November 8, 2019 2:18 PM

Het geheel is rommelig en onoverzichtelijk is. Het zou veel netter moeten worden en meer een gezellig geheel.

Reageren


Carla | November 6, 2019 7:13 AM

Ik be het hier mee eens, de kiosken zijn heel slecht onderhouden en geven allen ook de patat, kip en shoarma een stankoverlast. In het verleden was er een mooie koffie en thee zaak met een gezellig terras. Dat alleen is voldoende en daar is behoefte aan. De rest weg en idd meer ruimte voor fietsen

Reageren
Peter | November 8, 2019 9:12 PM

koffie en thee zaak is natuurlijk mooi voor de doelgroep ouderen die oververtegenwoordigd is in de gemeente, maar de andere doelgroepen willen ook wat. Help de bestaande ondernemers liever dan hen weg te pesten. Begin eens met ondergrondse containers beste gemeente. Dat zal al een hoop schelen. En faciliteer de horeca ondernemers in het opknappen van hun zaken. Graag ook wat beter toegankelijk (doorlopen is lastig)Joan | November 10, 2019 7:00 PM

Eens met het opknappen van de kiosken of het onderbrengen van de horecagelegenheden in het winkelcentrum zelf. Niet eens met het verplaatsen van deze horeca naar het plein op het Denenburg.

Reageren


Silvia | November 10, 2019 7:15 PM

Het ziet er inderdaad niet fraai uit, maar om dit nou naar de Denenburg te plaatsen is sowieso geen oplossing, is sowieso geen ruimte voor en ligt ook niet in de 'loop'. Misschien om ruimtes in t winkelcentrum op te vullen of de kiosken te vervangen is veel beter idee! Gewoon daar houden en betere huisvesting!

Reageren


Irene | October 31, 2019 10:34 AM

Het stinkt er en het ziet er ontzettend armoedig uit. Alle eethuisjes zien er verwaarloosd uit, overal staan tafels en stoelen. Mensen moeten soms over fietspad lopen omdat er te veel fietsen tegen de pui van Hoogvliet staan. Veel rotzooi op straat omdat prullenbakken propvol zitten en dat trekt weer meeuwen aan en in de nacht komen er ratten op af.

Reageren


Peter | November 8, 2019 9:09 PM

Eens dat dit blok moet worden opgeknapt, maar oneens met de voorgestelde oplossing. Gemeente past u toch op dat u niet de horeca uit uw gemeente weg pest. Zij zijn niet de veroorzakers. Zorg liever voor een adequate huisvesting IN of tegen het winkelcentrum aan. Dit plein onder de brug en de route naar het winkelcentrum is in de avond en nacht onveilig: slecht verlicht en gespuis op straat. Mijn vriendin durft niet alleen over straat. Ik zie geregeld dat een fiets wordt gestolen (cameratoezicht!

Reageren


Oneens

Ric | October 29, 2019 7:30 PM

Ik ben het er niet geheel mee oneens maar ik stel voor om de viskraam/patatzaak/pizzatent in het winkelcentrum zelf te plaatsen. Er is daar leegstand en op die manier zijn die zaken meteen gevuld. Tevens zijn het goed lopende zaken en mensen zitten er niet op te wachten om hun etenswaren nog verder weg te gaan halen. Wel is het handig om de zaken hun deuren aan de buitenkant te hebben zodat het winkelcentrum wel afgesloten kan worden als de winkels gesloten zijn + zonnepanelen tegen de meeuwen.

Reageren


Karin | November 8, 2019 5:19 PM

Ik vind dit echt te kort door de bocht. De kiosken en kraam zijn stuk voor stuk goedlopende zaken, met fijne mensen, waar ook bewoners van Mariahoeve eten halen.
En dat we hier meeuwen hebben komt niet door de vis van Wendy. We wonen in Den Haag, die mooie stad achter de duinen. Aan de kust, in de duinen worden de meeuwen opgejaagd door bv. vossen en mensen, en wijken ze uit naar verder, het land in. Zo krijgen we ze hier op ons dak. Maar mens en meeuw, we hebben met elkaar samen te leven...

Reageren


Alexander | November 10, 2019 9:17 PM

Prima om het bij het winkelcentrum op te knappen, en om bijv. een viswinkel in het Kleine Loo zelf te vestigen, maar het alternatief van verplaatsing van de horeca naar elders is een onzalig idee. De klanten komen juist van het Kleine Loo, en de huidige ligging is al goed.

Reageren


Login om verder te gaanCancel