logo

Mariahoeve Knapt Op

De stemperiode is afgelopen

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

De stemperiode is afgelopen

onkruid verwijderen, en struiken snoeien

Door: Marie-Aimée Lamers
October 31, 2019

Over de hele wijk is er veel wildgroei van onkruid, en te weinig snoeien van uitpuilende struiken en boompjes. Tussen de straattegels (die gaan daardoor scheef liggen), en langs de (fiets)wegen te zien. Geeft een slordige, en niet frisse uitstraling aan de wijk.

Hoe kan dit opgeknapt worden?

Wildgroei is een recurrent probleem (niet alleen in Den Haag). De enige manier om het netjes te houden is om consequent en zeer regelmatig dit bij te houden (liefst zelfs maandelijks in de lente/zomer). Men moet dat thuis ook doen, en dat is niet anders op straat.


Reacties

Eens

Piet | November 6, 2019 9:17 AM

Goed om een beroep op de gemeente te doen.
Door de aanzienlijke hoeveelheid groen in onze wijk lijkt het me tegelijkertijd ondoenlijk voor de gemeente om dit allemaal netjes bij te houden. Als bewoner verwijder ik daarom dit soort onkruid met regelmaat zelf, en veeg trottoir en goot hier en daar schoon. Waar je je aan ergert pak je het eerst aan. Kost niet veel tijd, levert soms leuke reacties van buurtbewoners op en het straatbeeld knapt er zienderogen van op.

Reageren


Bernadette | November 6, 2019 9:41 AM

Het staat slordig en nodigt uit tot zelf ook wat slordiger omgaan met je omgeving. Als hij/zij het niet doet, doe ik het ook niet!

Reageren


Oneens

Ben je het oneens met dit opknappunt? Laat je stem horen!

Login om verder te gaanCancel