logo

Mariahoeve Knapt Op

De stemperiode is afgelopen

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

De stemperiode is afgelopen

herbeplanting groene zones Vlaskamp

Door: Carina Verpoorten
November 8, 2019

groene zones tussen en rond de flatgebouwen Vlaskamp zijn geevalueerd met R Bouchier. conclusie:1. de stroken langs de straat moeten vernieuwd worden (oude rozen en lavendel weg, kale stukken inplanten enz. de bewoners werken regelmatig zelf in het groen)2. de strook tussen de BZHweg en het wandelpad achter de gebouwen, is zeer verwaarloosd.3. afwerken Ijsvogelwand met hengelstok op de stubbe., infobord langs de bloemenborder en infobord en bank aan de overkant vd ijsvogelwand (goede observatieplaats)5. bestrijding bladluizen op de lindes: door de honingdauw plakken alle auto's en het trekt nu ook wespen aan! kan met nematoden als een pilotproject? of injectie vd bomen?

Hoe kan dit opgeknapt worden?

zoals aan R bouchier meegedeeld, de bewoners vd Vlaskamp zijn bereid om mee te werken aan de opknapbeurt vd groene stroken.
we werken trouwens regelmatig 'in het groen' en dat wordt zeer gewaardeerd.
Wat de bladluizen betreft: nematoden zijn ook gebruikt om de bomen op het Lange Voorhout te behandelen. het feit dat nu ook wespen op de honingdauw afkomen, is een nieuwe en gevaarlijke wending. dus misschien een extra redden om het probleem aan te pakken.
 


Reacties

Eens

Ben je het eens met dit opknappunt? Laat je stem horen!

Oneens

Ben je het oneens met dit opknappunt? Laat je stem horen!

Login om verder te gaanCancel