logo

Mariahoeve Knapt Op

De stemperiode is afgelopen

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

De stemperiode is afgelopen

Haverkamp straat en plein

Door: Marcel Thomas
November 8, 2019

De bestrating ziet er vies, grijs troosteloos uit., Hiernaast is een aantal jaren geleden bij het "opknappen" van het pleintje de oude tegel hergebruikt. Veel tegels liggen weer scheef agv boomwortels en de oude grijze tegel blijft een trieste aanblik houden. graag een lange temrijn oplossing hiervoor ipv kort termijndenken. Ik zie liever een moderne frisse tegel zoals bijvoorbeeld gebruikt is in de Theresiastraat. Hiernaast heeft de invalideparkeerplaats geen verlaagde stoeprand zodat mensen met een rollator hier nog steeds niet normaal op kunnen komen. Graag ook dit punt meenemen svpDaarnaast geven de oude onverzorgde bomen een triest aanblik; verjonging van het groen zal mooi zijn!

Hoe kan dit opgeknapt worden?

Moderne tegel gebruiken zoals bv Therseiastraat
Verlagen stoeprand bij invalideparkeerplaats
Wortelprobleem aanpakken door verjonging bomen
Moderniseren straatverlichting. Luxere uitstralingReacties

Eens

AJ | November 8, 2019 10:47 PM

Het is al jaren een 'achtergebleven' lelijk gebied. Totaal niet aantrekkelijk om langs te lopen. Een lelijk contrast met met de nieuwe bebouwing ernaast. Deze plaats zou zoveel mooier kunnen worden, laat er eens een straat architect naar kijken hoe deze wat mooier en aantrekkelijker te laten zijn. Mischien met mooie beplanting en een net bankje erbij.

Reageren


Davidus | November 8, 2019 10:58 PM

Geeft een verlopen, verloren, trieste indruk.

Reageren


Davidus | November 8, 2019 11:03 PM

Het geheel is vervallen en geeft een trieste indruk. Er zijn planten neer gezet, die eetbaar zijn. Volledig overbodig aangezien honden er plassen.

Reageren


Irma | November 10, 2019 9:37 AM

Het is een lelijk pleintje en ook het vroegere gebouwtje waar ooi een makelaar in heeft gezeten is een vervallen ding. Het hele pleintje geeft een vervallen indruk.

Reageren


Oneens

Ben je het oneens met dit opknappunt? Laat je stem horen!

Login om verder te gaanCancel