logo

Mariahoeve Knapt Op

Wie zitten er in de bewonerscommissie?

De bewoners in de bewonerscommissie stellen zich graag aan je voor. Lees hieronder wat zij belangrijk vinden voor de openbare ruimte van Mariahoeve. Ze vertellen ook wat ze willen bereiken in de bewonerscommissie. 

Wilmar van Hunen

werkt 3 jaar in Mariahoeve

"Ik vind het belangrijk dat de wijk groen en veilig is voor elke bewoner en bezoeker. In de bewonerscommissie wil ik bereiken dat het een prachtwijk wordt.”

 

Anita Weyl

woont 50 jaar in Mariahoeve

"Veel van de openbare ruimten in Mariahoeve zijn al goed ingevuld. Maar het onderhoud daarvan zou nog beter kunnen. Ik wil meedenken over hoe meer openbare ruimten in Mariahoeve ingericht kunnen worden met speel, en sportvoorzieningen voor alle bewoners in de wijk. Mariahoeve moet een frisse, groene wijk worden.”

Inge van den Berg

woont 32 jaar in Mariahoeve

"Ik zou graag zien dat iedere bewoner van Mariahoeve zich HAPPY voelt in de wijk. Er wonen veel ouderen in Mariahoeve, ik vind het belangrijk dat zij zich goed kunnen verplaatsen over veilige trottoirs. Uiteraard zijn alle andere voorstellen ook belangrijk en nodig”

Herman Groenewegen

woont 35 jaar in Mariahoeve

"Door zelf actief mee te werken en te denken wil ik graag een steentje bijdragen aan de leefbaarheid en veiligheid in ons mooie Mariahoeve. Door mijn vele contacten denk ik dat ik een breed uitgedragen meningitis vertegenwoordigen in deze commissie." 

Peter Karsten

woont 29 jaar in Mariahoeve

"Ik vind het belangrijk dat de verlichting en veiligheid beter wordt. Ik wil mij inzetten voor veiligheid door betere verlichting en veiligheid in het algemeen.”

Archibald van Willigenburg

woont 20 jaar in Mariahoeve

"Ik vind het belangrijk dat de wijk een leefbaar aanzien behoudt waar iedereen zich prettig bij voelt. In de bewonerscommissie wil ik bereiken dat onderwerpen in de wijk in internationaal perspectief worden geplaatst.”

Brigitte Baars

woont 13 jaar in Mariahoeve

"Ik vind het belangrijk dat de kwaliteit van de openbare ruimte in de omgeving omhoog gaat door aanpassingen die geen bijzonder onderhoud nodig hebben. In de bewonerscommissie wil ik bereiken dat Mariahoeve leefbaarder wordt voor alle bewoners.”

Agma van Heesewijk

woont meer dan 45 jaar in Mariahoeve

"Ik vind het belangrijk dat dat we ons betrokken voelen bij de wijk. In de bewonerscommissie wil ik bereiken dat we trots zijn op deze wijk.”

Maurice Kraanen

woont 5 jaar in Mariahoeve

"Ik vind het belangrijk dat alle achterstallig onderhoud in kaart wordt gebracht en aangepakt. En dat de buitenruimte in Mariahoeve bijdraagt aan de verbinding en een plezierige wijkbeleving. In de bewonerscommissie wil ik bereiken dat de beleving van de bewoners in de wijk centraal staat en dat de buitenruimte  bijdraagt tot sociale verbinding.”

Edwin van den Ouden

woont 1 jaar in Mariahoeve

"Ik vind het belangrijk dat de wijk voor iedereen toegankelijk is. In de bewonerscommissie wil ik zoveel mogelijk mooie veranderingen bereiken.”

Jesse Voerman

woont 15 jaar in Mariahoeve

"Ik vind het belangrijk dat de zeer mooie groene wijk met de parken behouden wordt. Ik wil een herinrichting van de openbare ruimte en verdeling en spreiding in de gehele wijk vanuit wijkberaad Mariahoeve.”

Ineke Tromp

woont 2 jaar in Mariahoeve

"Ik vind meer biodiversiteit in de wijk belangrijk (andere soorten groen naast de huidige begroeiing) en dat de veiligheid in het algemeen wordt verbeterd. In de bewonerscommissie wil ik een positieve bijdrage van de wijk zoals dat bepaalde punten duurzaam worden aangepast.”

Naomi Barki - van Vliet

woont 7 jaar in Mariahoeve

"Ik vind verbinding, ontmoeting en plezier met elkaar voor iedereen belangrijk, ook in de buitenruimte. Ik wil bereiken dat iedereen zich betrokken voelt bij de opknapplannen.”

Danny Raatgever

woont 35 jaar in Mariahoeve

"In het verleden heb ik mij onder andere beziggehouden met het opknappen van Park de Horst. Ik wil mij nu inzetten voor het verbeteren en opknappen van de openbare ruimte van Mariahoeve, het donkere steegje om de hoek of dat trottoir dat al zo lang ongelijk ligt of gebroken tegels heeft. Zaken die aangepakt dienen te worden zodat iedereen, met name ouderen, zich een stuk veiliger mogen voelen als ze hier lopen. ”

Bartho Plaat

woont 26 jaar in de wijk en vertegenwoordigt wijkberaad Marlot

"Ik vind het belangrijk dat we met z’n allen ons inzetten om onze wijk mooi, groen, veilig(!), schoon en leefbaar te houden. In de bewonerscommissie wil ik bereiken dat we bovenstaande doelen helpen te behalen."

Login om verder te gaanCancel